Profil

Om Pauserummet

picture

Pauserummets konsulent og underviser er ergoterapeut Lars Paustian.

Gennem egen erfaring er Lars i stand til at formidle et stærkt budskab om at passe på os selv, når vi har allermest brug for det.

Lars har selv haft et liv med stress, angst og depression efter 8 år som Falckredder, han har også været i både sygedagpenge og kontanthjælpssystemet og er blevet arbejdsprøvet, været mentor for unge under 30 og siddet med i fleksjob og førtidspensionssager og kan derfor bruge sin egen historie som "insider-viden" til at undersøge, opklare og oplyse om muligheder og begrænsninger i og udenfor systemet.

"Jeg vil bruge min viden om den vej jeg selv har gået på, til at vise andre, at der kan gøres noget. Der kan faktisk ske store forandringer, når bare man er motiveret og har de rigtige redskaber og viden".


Siden 2004 har Lars trænet sindet med meditation og har uddannet sig som ergoterapeut og Mindfulness-instruktør. Dette har gjort, at han i dag kan leve sammen med angsten i stedet for at flygte fra den.

Lars har efteruddannet sig i MBCT programmet under ledelse af Mark Williams og er certifiiceret underviser i et skræddersyet evidensbaseret Mindfulness curriculum til børn og unge i skole og uddannelsesystemet.


Eksterne konsulentopgaver indenfor Ergoterapi.

Ergoterapi kan f.eks. anvendes i motiverende beskæftigelsesprojekter, udrednings- og afklaringsforløb, fastholdelse på arbejdspladsen, rehabiliteringsforløb og i mange andre sammenhænge hvor specifik viden og handlingsorienterede interventioner er krævet.

Kontakt os for mere information omkring konsulentarbejdet - tlf.: 29883375!

Har i et projekt eller en virksomhed hvor i kunne tænke en Mindfulness baseret tilgang ind, f.eks. indenfor børne-unge området (skole og institution), unge kontanthjælpsmodtagere, fleksjob og førtidspension, eller i forbindelse med sundhedsfremmende projekter, så kontakt os gerne.
Vi er altid åbne for et samarbejde!

Referencer

  • Ann Pia Coach & Consulting - "Vejen til bedre trivsel" - Odense Kommune.

  • Specifik-aps - "Aktiv i Vejle" - Vejle kommune.

  • Botilbudet Rømersvej - Unge i Socialpsykiatrien.

  • Odense Kommune - Mindfulness til ansatte.

  • Rusmiddelcenter Odense, Tranzit - Unge misbrugere.

  • Dallund Slot - Kræftrehabiliteringscenter for Kræftens Bekæmpelse.

  • LAFS - Landsforeningen for Fleks- og Skånejobbere.

  • Whiplashforeningen - Mennesker med piskesmæld.

  • SOSU-skolen i Middelfart.

  • SDU Syddansk Universitet.